Du er, hvad du har på

Mange lægger mærke til nøgenhed, hvad enten den er hel eller delvis.
Jeg tror, at alle altid kigger en ‘ekstra gang’, fordi vi ikke har for sædvane at bevæge os rundt i det offentlige rum uden tøj på.
Når vi så ser fotos med nøgenhed, lægger vi mærke til det. Jeg tænker, at nøgenhed er særlig interessant fordi den i nogle kulturer er helt naturlig, mens de i andre kulturer har et mere ‘anstrengt’ forhold til den.
Jeg kan også godt lide fotos af afklædte/delvist afklædte mennesker.

Jeg kan især godt lide fotos med nøgenhed, hvis de ikke er vulgære.
Jeg er vild med, hvis der også er noget andet, der fylder i fotoet end nøgenheden.
Jeg kan lide hvis nøgenheden virker naturlig. Hermed mener jeg, at modellen virker naturlig & ser ud som hun befinder sig godt og hviler i nøgenheden. Hun kan sagtens være på en location, hvor nøgenhed ikke nødvendigvis er naturlig.
Jeg har flere serier i min portfolio, hvor nøgenhed indgår. Fælles for dem er, at jeg, sammen med modellen, har prøvet at opnå ovenstående.

Ovenstående betyder naturligvis ikke, at jeg ikke synes, at der skal være plads til alle typer nøgenhed. Fotos med nøgenhed skal som oftes opfylde en ide/et formål. Således er alle muligheder heldigvis åbne.

Modellen på fotos herunder er naturlig og hviler i sin nøgenhed. Hun er god at samarbejde med, kommer selv med input & lader sig ikke styre af egen forfængelighed. Hun ‘brænder igennem’ på fotos. Hun gør det så godt, synes jeg.

Overskriften til dette blogindlæg er i øvrigt for sjov.

Tak fordi du læste med.

psAgr1

ps6

ps8

ps10Fi

Se hele serien her:
http://www.botteleth.com/portfolio/people/on-the-surface/

[social icon=”facebook-circled” url=”https://www.facebook.com/guldlok” /]
Follow my blog with Bloglovin