Kriserådgivning

Kriserådgivning er clairvoyant, hvilket betyder, at jeg benytter mit klarsyn eller intuition til at rådgive dig.

Jeg tilbyder dig hjælp i form af redskaber til at håndtere din krise på det mentale plan.

Jeg har endnu ikke oplevet, at nogle skulle have mere end en times rådgivning til at kunne håndtere en given krisesituation. Desuden vil det have stor værdi, at du optager din rådgivning med for eksempel din telefon, så du kan genhøre den ved behov og få det fulde udbytte. Hvis du ikke har mulighed for selv at optage den, kan jeg optage den og sende den til dig på mail.

Hvem kan have glæde af kriserådgivning?

Når en krise rammer os, bliver vi udfordret og vi får svært ved at bevare optimismen. Det kan være det uventede der rammer os, det vi ikke har været forberedte på eller taget forholdsregler for eller overhovedet overvejet ville ske for os, som at få en mavepuster, der gør det svært at fortsætte fremad. Sammen med krisen følger ofte økonomiske, sociale, arbejdsmæssige, personlige eller andre udfordringer og konsekvenser, der for alvor gør det svært for os at forblive positive og have mentalt overskud.

Vi bor i et velfærdsland som tager sig så godt af os som det er muligt. Vi kan heldigvis få hjælp på alle mulige områder. Alligevel kan vi hurtigt komme til at føle os fortabte, vi mister overblikket, føler os udsatte i systemet, livet føles som om det bliver en kamp og vi kan slet ikke finde det positive.  Med andre ord får vi hjælp til at håndtere alt det fysiske, men det mentale kan være en rigtig stor udfordring for os. Vi bliver kede af det, føler os alene, ensomme, som ofre og alt muligt andet negativt og vores liv forekommer os i det hele taget negativt.

Ligegyldigt hvilken krise du er i, vil en kriserådgivning kunne hjælpe dig til bedre mentalt overskud.

Hvordan foregår en kriserådgivning.

Når du kommer til en rådgivning tager jeg udgangspunkt i din nuværende situation. Jeg afdækker, hvilket mentale udfordinger der lige præcis er aktuelle for dig lige nu og her.
Du kan sagtens komme med et eller flere specifikke spørgsmål.
Jeg skræddersyr din rådgivning, så den bliver lige præcis som du har brug for.

Hvilke resultat kan du typisk få ud af en kriserådgivning.

  • Mentalt overskud til at kunne håndtere systemet.
  • Redskaber til at håndtere en udfordrende hverdag på det mentale plan.
  • Klarhed over dine personlige ressourcer og egenskaber.
  • Afdækning af begrænsende overbevisninger, der holder dig tilbage, på hvilken måde og hvordan du kan slippe disse begrænsende overbevisninger.
  • Klarhed over muligheden for at blive glad i nuværende situation.

Vi fortjener alle at kunne håndtere og være glade i krise.

Bestil en Kriserådgivning ved at skrive en mail til booking @ botteleth. com eller ringe til mig på nedenstående telefonnummer.


Jeg glæder mig til at rådgive dig.

 

Kærlig hilsen Lotte
3033 8174

Jeg tilbyder tilfredshedsgaranti.
Læs om mig, mine værdier, min passion og min vision.
Find mig på YouTube.
Læs min blog, hvor du finder en masse indlæg om mindfulness og positivitet.