Rådgiver

Jeg er ekspert i positivitet og klarsyn og forfatter til bogen Find det Positive i det Negative. Jeg er rådgiver og i besiddelse af et særdeles godt klarsyn, som jeg benytter i min rådgivning. Igennem mange år har jeg haft en succesfuld karriere indenfor softwareudvikling i IT branchen, hvor jeg har anvendt mit klarsyn til stor personlig gavn. Mit klarsyn anvender jeg i mit private liv såvel som professionelt. Jeg kan slet ikke lade være med at bruge klarsynet, da det er naturligt for mig. Vi fødes alle med et klarsyn. Op igennem dannelsen, altså når vores ego dannes, øver vi os ikke i at bruge klarsynet kontrolleret. Derfor glemmer vi det og så alligevel ikke, vi bruger det nemlig alligevel. Egenskaben er der jo. Vi kan alle sagtens lære at bruge vores klarsyn kontrolleret og positivt senere i livet. Det er aldrig for sent.

I foråret 2019 blev jeg ramt af tilnærmelsesvis, invaliderende sygdom, der gjorde det umuligt for mig at forsætte i mit daværende job. Jeg havde i den forbindelse stor glæde af at anvende mine tanker positivt samt mit klarsyn i forbindelse med min håndtering af min sygdom, min situation, min fratrædelse og min kontakt med det offentlige system. Jeg vendte en negativ situation til en positiv og gunstig situation, hvor resultatet endte med at være den ideelle situation for mig, der gerne ville være selvstændig. Sidenhen har jeg arbejdet målrettet med at få det bedre og samtidig har jeg opstartet selvstændig virksomhed. Indenfor disse områder benytter jeg også med succes mine positive tanker og mit klarsyn.

Jeg er særlig passioneret indenfor områder, hvor hjælpen går ud over systemets rammer

I Danmark har vi et system, der passer godt på os og som kan hjælpe os på næsten alle områder. Systemet virker rigtig godt og derfor opdager vi først, at vi har behov for rådgivning, når vi oplever situationer, hvor hjælpen ikke er omfattet af systemet. Derfor er jeg særlig passioneret i netop situationer, der ligger udenfor rammerne for det offentlige system og hvor jeg selv har haft brug for min positivitet og mit klarsyn til at navigere i mit liv. Med udgangspunkt i min egen historik og viden om, hvor stor betydning positivitet og klarsynet har for et succesfuldt udfald i alle situationer, tilbyder jeg derfor rådgivning indenfor karriere, selvstændigt erhverv og personlig krise. Jeg tilbyder hjæp til at håndtere alle typer af mentale udfordringer, der opstår og kan opstå.

Min vision er, at udbrede positiv tænkning og at det skal være lige så almindeligt at anvende sit klarsyn som at tænke

Jeg drømmer om at gøre min rådgivning overflødig. For mig er intuition, klarsyn, clairvoyance, mavefornemmelse det samme. Vi kan lære at lytte til klarsynet istedet for tankerne. Når vi samtidig anvender tankerne positivt, får vi det rigtig godt. Vi bliver glade, opnår succes, bliver i stand til at nyde vores succes.  Samtidig viser vi vejen for andre. Det er mit oprigtige ønske, at vise så mange andre, som muligt, vejen til deres klarsyn. Når vi tænker positivt bliver vi glade, giver os selv mulighed for at opnår succes og nyder livet. Samtidig er positivitet vejen til klarsynet. Derfor hænger positivitet og klarsyn sammen på den måde, at positive tanker giver plads til klarsynet i vores bevidsthed. Positivitet er en betingelse for klarsyn, kan jeg også sige.

Mine værdier omfatter positivitet, autencitet, overflod, ligeværd og kærlighed

Værdier der ligger til grund for min trivsel. Jeg værdsætter et positivt miljø og bidrager til det efter bedste evne. I alle livets forhold tager jeg udgangspunkt i overflod og lader mig ikke begrænse af tanker om knaphed. Det går godt i spænd med at arbejde som clairvoyant rådgiver. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte og leverer skræddersyede løsninger til at nå egne mål og drømme og blive både mere autentisk, succesfuld og gladere. For mig er alle mennesker lige meget værd selv om de ikke er lige. Passion for menneskers trivsel og glæde samt passion for overflod og penge går, for mig, hånd i hånd. Jeg ser det som et helt naturligt match. Jeg er kapitalist med hjertet. ❤️

Vil du kende Lottes 7 succeskriterier, der danner udgangspunkt for enhver vellykket meditation?

Du lærer at tænke positivt med meditation og meditere med positive tanker. Samtidig bliver du tilmeldt min mailliste og vil modtage mere om positivitet og klarsyn.

Kriserådgivning

Karriererådgivning

Erhvervsrådgivning