Skal Lotte komme ud

og fortælle om

positivitet og klarsyn?


Det bliver både lærerigt og underholdende og du som tilhører vil opleve en mere positiv tilgang til det negative efterfølgende.


Bagefter vil tilhørerne kunne finde det positive i det negative og have viden om, hvordan klarsyn virker og hvordan det anvendes.

Lotte elsker at dele ud af hendes positive tilgang til alt og anvendelse af klarsynet.


Lottes positive indstilling kan ikke undgå at smitte af på tilhørerne.

Vil du kende Lottes 7 succeskriterier, der danner udgangspunkt for enhver vellykket meditation?

Du lærer at tænke positivt med meditation og meditere med positive tanker. Samtidig bliver du tilmeldt min mailliste og vil modtage mere om positivitet og klarsyn.

Find det positive i det negative

Jeg skifter negative tanker ud med positivt tanker, når det handler om mennesker, begivenheder og mine vilkår. Med udgangspunkt i min historie viser jeg vejen til, hvordan jeg på den måde anvender alt negativt positivt og hvordan det har ført til velvære, glæde og succes samtidig med, at jeg indfrier mine mål og drømme.

Brug dit klarsyn, det er derfor vi har det

Intuition, Klarsyn, mavefornemmelse, kært barn har mange navne. Jeg taler om, hvad intuition, klarsyn, mavefornemmelse egentlig er og jeg fortæller om, at det er en type af data, hvordan vi kan kende data og hvordan vi aktiverer klarsynet. Når vi tager ejerskabet og anvender vores klarsyn positivt til gavn for os i vores hverdag, er der mange fordele som for eksempel at vi ikke længere er i tvivl om vores valg og at vi nemt kan finde løsninger. Jeg viser dig vejen til dit klarsyn.

Jeg kan tale om et specifikt område

Med udgangspunkt i et udvalgt negativt emne vil jeg forklare, hvordan lige netop dette område kan blive vendt til at være positivt ved at anvende de negative tanker positivt. Det kan for eksempel omhandle personlig krise eller sygdom. Positive tanker kan få os igennem, hvad som helst og det illustrerer jeg derfor gerne på udvalgte områder.

Skriv til Lotte hvis du vil vide mere på contact@botteleth.com.

Gratis


Oplev mig på YouTube kanalen, hvor jeg taler om diverse emner både på engelsk og dansk. 

Læs min blog med emner som positivitet, sygdom, mindfulness, business, og karriere.